3 nieuwe Instagram-functies van trollen en pesten, waar maar weinig mensen van weten

Het internet is voor veel mensen een tweede thuis geworden. Hier is je sociale kring van waaruit je een boost van motivatie en inspiratie kunt krijgen. Maar, net als in de echte wereld, is er een keerzijde aan de medaille, omdat het vermogen om incognito te schrijven vaak de regel van wat is toegestaan, uitwist.

Troll verdediging

25 in één klap

Veel van de nieuwe functies die zijn ontworpen voor gebruikersbescherming tegen pesten, zijn ook geschikt om de orde in uw account te handhaven. Tegelijkertijd was er in één keer bijna volledige stilte, nadat een verbod op het gebruik van zwarte promotiemethoden, zoals massale follow-up en massashare, verscheen. Maar nu zijn liefhebbers van bots weer intenser geworden en begonnen ze de pagina's te bestormen met een nieuwe kracht.

Dit is vooral merkbaar op accounts met een vinkje van populaire personen. En als je de opmerkingen opent, dan is er via een 'mooie foto' en 'terwijl ik thuis zit en 40 duizend verdien'.

Ondanks het feit dat ze de dekking lijken te vergroten, is dit niet het geval, omdat de algoritmen reageren op reacties van abonnees en bots willekeurig kiezen naar wie ze willen schrijven.

Dergelijke onsamenhangende spam bederft de algehele verschijning van de publicatie enorm en verstoort de volledige communicatie met het publiek, dus grote blogs huren mensen in die hen volgen en op tijd verwijderen van botcommentaar. Dit kost veel tijd, maar al snel zal alles veel sneller kunnen, omdat er een nieuwe mogelijkheid is om tot 25 reacties tegelijk te verwijderen.

Verwijder reacties op Instagram

Beperkte toegang tot opmerkingen

Een interessante innovatie die in het sociale netwerk is verschenen, is de beperking op opmerkingen.

Aanvankelijk werd alleen verwijdering voorgesteld. Maar later bleek dat als het om pesten gaat, een dergelijke actie de agressor nog meer woedend kan maken, die zeker zal voortzetten wat hij met andere eendaagse accounts is begonnen. Dit geldt vooral voor influencers, die een hele club haters hebben. Onder hun berichten wordt vaak een hele botaanval ontvouwd, waardoor bloggers geen andere keuze hebben dan de mogelijkheid om reacties onder het bericht te schrijven te blokkeren.

Waarom is de innovatie interessant? Allereerst door de mogelijkheid te introduceren om abonnees te beperken, waardoor bloggers hun 'creativiteit' kunnen schrijven en zien, die niet zonder uitzondering aan iedereen zal worden getoond, zoals voorheen. De eigenaar van de pagina kan de opmerking alleen bekijken wanneer de virtuele knop 'Weergeven' wordt ingedrukt, om te beslissen of hij dit bericht zichtbaar wil maken of niet.

Niemand wordt op de hoogte gebracht dat hij op de zwarte lijst wordt geplaatst, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het negatieve hierover.

Het is natuurlijk mogelijk om de gebruiker te blokkeren, maar soms is dit geen optie, dus dergelijke ondersteuning van Facebook is erg prettig.

Deel de computer uit

Instagram versus cyberpesten

Het feit dat sociale netwerken een slecht effect hebben op adolescenten wordt al lang besproken, maar gevallen van zelfmoord hebben deze vraag opgeworpen. Psychologen zeggen dat je met kinderen moet communiceren en hen moet vertellen over online veiligheid, hoewel een dergelijke benadering van het probleem niet altijd effectief is.

De laatste druppel was het verhaal van Molly Russell, die op 14-jarige leeftijd zelfmoord pleegde vanwege cyberpesten. Haar vader gaf de online gemeenschap hiervoor de schuld.

Adam Mossery, CEO van Instagram, zei dat ze meer kunnen doen om pesten te voorkomen. Nu is dit onderwerp een prioriteit geworden. En als eerder de algoritmen waren geconfigureerd om gebruikers zich veilig te laten voelen, hebben we het nu over een prioriteitstaak, die is gebaseerd op een meerfasig systeem.

Naast de hierboven beschreven kansen is er een strijd tegen onbeleefde uitingen.

Als je 'dom' schrijft, is het onmogelijk om een ​​opmerking te plaatsen, omdat eerst de vraagwaarschuwing 'Wil je dit bericht echt plaatsen?' Verschijnt. Zo'n klein detail werkt vaak ontnuchterend.

In de Amerikaanse versie, wanneer het woord "zelfmoord" in de zoekmachine wordt ingevoerd, verschijnen onmiddellijk verschillende pagina's met hulp zodat de tiener de kans krijgt om het te ontvangen. In de Russische versie is dit helaas niet het geval.

Slachtoffer pesten

Het is onmogelijk om kinderen tegen internet te beschermen, het is een deel van hun leven geworden, en niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Het is noodzakelijk om de aanpak opnieuw op te bouwen van hoe te beperken tot hoe te helpen en te voorkomen. Facebook, als een van de grootste sites, heeft een heel beveiligingssysteem bedacht dat je moet kennen en informatie moet verspreiden onder gebruikers.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordeling)
Loading ...

Voeg een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Обязательные поля помечены *