7 beste tijdplanning-apps

Programma's voor planningstaken zijn ontworpen om dagelijkse en werkproblemen op te lossen. Toepassingen hebben handige functies: notities maken, herinneringen, tijdcontrole voor een bepaalde periode. De keuze van programma's wordt uitgevoerd rekening houdend met het beoogde doel, het type besturingssysteem op het apparaat, de kosten van het softwareproduct. Zeven handige applicaties helpen u uw dag te plannen, werk en huishoudelijke taken op tijd af te ronden.

Slaap als een Droid

De applicatie helpt bij het plannen van persoonlijke en professionele taken. De gebruiker krijgt gratis versies voor het werken op een pc en mobiele telefoon. Voordelen van het programma:

  • herinneringen en voltooiingsdata instellen om te voorkomen dat de deadline wordt overschreden;
  • de mogelijkheid om notities en notities toe te voegen, informatie van internet te downloaden;
  • functie om de tekst van de taak snel om te zetten in een e-mailbericht;
  • print taken met één klik.

Het is handig om met de applicatie te werken - de gebruiker groepeert taken in mappen. Lijsten van zaken kunnen worden gedeeld met collega's op het werk, het is mogelijk om een ​​reactie achter te laten bij elke taak. Meldingen van wijzigingen komen via e-mail of pushberichten. Om taken in de messenger te groeperen, kunt u hashtags, trefwoorden gebruiken.

Belangrijk!

Wunderlist werkt in Mac-, Windows-, Android- en iPad-besturingssystemen.

Trello

Het programma helpt u uw dag te plannen, werk en huishoudelijke zaken op te lossen. De gratis versie heeft basisfunctionaliteit die volledige werking garandeert. Met de juiste configuratie kan de toepassing samenwerken met andere programma's. Trello combineert de functies van een persoonlijke organisator, agenda, forum, collectieve messenger.

De interface is intuïtief - de takenlijst wordt gepresenteerd in de vorm van kaarten met kaarten. Elk bord wordt bepaald voor specifieke taken op kantoor of thuis. De lijst kan in realtime worden bewerkt, er is mogelijkheid tot samenwerking. Taken zijn onderverdeeld in huidig, voltooid, gepland. Kopieer de link om een ​​nieuwe gebruiker voor een team uit te nodigen of een taak toe te wijzen.

Any.do

Een gratis applicatie die een kalender, mailbox, messenger, familie-organizer combineert. Taken worden gesorteerd op map en vervaldatum; er is een functie om nieuwe taken met spraak toe te voegen. U kunt video, audio en foto's aan de taak toevoegen. Het is mogelijk om de takenlijst te kopiëren en over te dragen naar een specifieke tijdsperiode.

Het programma maakt back-upkopieën van taken; synchronisatie met de Slack-toepassing is van kracht. U kunt zelfstandig of met collega's werken. Als de gebruiker de telefoon thuis is vergeten, kunt u de toepassing vanuit de browser openen. Het ontbreken van Any.do in de beperkte keuze aan thema's voor desktopontwerp - de ontwikkelaar heeft klassieke zwart-witte kleuren geïnstalleerd.

Belangrijk!

Als de gebruiker een inkomende oproep heeft gemist, wordt het venster Any.do automatisch geopend, waarin u het telefoonnummer kunt opslaan voor verdere communicatie met de abonnee.

Tijdige TickTick

Timely is een programma dat zich richt op planning en tijdbeheer. De interface is eenvoudig: de gebruiker maakt een nieuw project, geeft het budget en het bod aan, stelt de timer in. De applicatie berekent automatisch de lonen. Er zijn tariefplannen Free, Freelancer, Time, Business, Premium. De gratis versie is gratis, het kan worden gebruikt voor thuis- en werkevenementen.

TickTick is een applicatie waarin werk- en huishoudelijke taken worden gemaakt. Taken worden gesorteerd op naam, datum, prioriteit (hoog, gemiddeld, laag). Nadat de gebruiker 'Gereed' heeft gemarkeerd, wordt de case overgedragen naar het archief. U kunt een adres aan de taak toevoegen: bijvoorbeeld als u producten in een bepaalde winkel moet kopen.

Evernote

Met de applicatie kunt u notities, lijsten en herinneringen maken. Het is mogelijk om business te plannen en projecten uit te voeren en gegevens te archiveren zonder internet. Voor werk is het noodzakelijk:

  • download de applicatie;
  • maak een account aan;
  • informatie toevoegen met stemkiezen, foto's kopiëren en plakken, tekstkiezen;
  • Documenten kunnen worden bewerkt, u kunt onafhankelijk of in teamverband werken.

Het programma heeft extra functionaliteit: zoeken in handgeschreven en elektronische documenten, scantekst, notitieboeken en labels maken. De interface is eenvoudig voor een beginner; de functie van synchronisatie met andere apparaten wordt ondersteund. Notities kunnen per e-mail worden verzonden en overgedragen aan andere gebruikers op sociale netwerken.

Belangrijk!

Als de tablet een GPS-module heeft, wijst het programma automatisch geolocatiegegevens toe aan notities.

Todoist

Voor elke taak worden een deadline en prioriteit vastgesteld. Samenwerking is mogelijk: bewerkingen en opmerkingen online maken. Wanneer een nieuwe taak wordt toegewezen, wordt een melding naar de gebruiker verzonden. In de applicatie kun je video's bekijken, foto's bekijken, muziek afspelen. Eigenaren van betaalde accounts kunnen taken exporteren naar de Google-agenda, berichten ontvangen per e-mail.

De applicatie draait op een cloudsysteem, toegang tot gegevens wordt vanaf elk apparaat uitgevoerd. U kunt gegevens invoeren en bewerken zonder toegang tot internet. Het ondersteunt synchronisatie met andere programma's, u kunt taken kopiëren en combineren. Het programma is Russified, registratie duurt enkele seconden.

Tijdcontrole helpt om de factoren te elimineren die een deadline-uitval veroorzaken: uitstel, lange gesprekken, langdurige vergaderingen. Zeven nuttige applicaties helpen de gebruiker om een ​​groot aantal taken te onthouden en zich te concentreren op het bereiken van een specifiek doel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordeling)
Loading ...

Voeg een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Обязательные поля помечены *