Meizu UR - telefoonconfiguratieservice, waarvan de lancering op augustus 28 begint

Meizu heeft onlangs gevochten. Vorige maand nam zijn vice-president en mede-oprichter Li Nan ontslag. Er werd ook gemeld dat hij werknemers ontsloeg en verschillende winkels sloot. Hij lijkt zijn bedrijf te herstructureren en kosten te besparen.

Volgende week staat het Chinese telefoonbedrijf op het punt om een ​​nieuwe smartphone aan te kondigen met de naam Meizu 16s Pro, maar dit is waarschijnlijk niet de enige grote aankondiging.

Meizu UR

Eerder vandaag werd gemeld dat Meizu een handelsmerkaanvraag voor Meizu UR heeft ingediend. De aanvraag werd begin augustus ingediend en werd aanvankelijk beschouwd als een nieuwe lijn van geavanceerde smartphones. Het nieuwe rapport zegt echter dat dit geen nieuwe regel is.

Volgens thuis , Meizu UR is een mobiele aanpassingsservice waarmee gebruikers kunnen kiezen hoe hun telefoon eruit moet zien. Een bevestiging hiervan is het lekken van de webpagina van de service.

Aanvraag voor handelsmerk Meizu UR

Met de Meizu UR-service kun je niet alleen het uiterlijk van de telefoon aanpassen, maar ook wat erin zit, althans zo wordt de tekst op de pagina vertaald. Het is dus praktisch een gebruiker die de telefoon van zijn dromen maakt. Ik vraag me af hoe ze omgaan met software-updates en ondersteuning voor individueel vervaardigde telefoons? Verwacht dat een van uw telefoons meer kost dan een vergelijkbaar apparaat van een andere fabrikant.

Meizu ur webpagina

Verdere details over de Meizu UR zullen naar verwachting de komende dagen verschijnen, wat zal leiden tot een officiële introductie. Maar daarvoor willen we weten wat u hiervan vindt? Betaalt u meer voor een aangepaste mobiele telefoon?

(Bronnen: 1 , 2 )


UP NEXT: Meizu introduceert opnieuw een geheugenuitbreidingsprogramma voor smartphones; prijs begint vanaf 199 RMB ($ 28)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordeling)
Loading ...

Voeg een reactie

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *