hoofd- !Nieuwe! Xiaomi verzendt uitnodiging om Redmi K20 te starten, inclusief bokshandschoenen

Xiaomi verzendt uitnodiging om Redmi K20 te starten, inclusief bokshandschoenen

Redmi K20 wordt in minder dan een week aangekondigd. Redmi adverteert de telefoon als de nieuwe hoofdmoordenaar; naast de mascotte van de Koning der Demonen, is een paar bokshandschoenen een ander uitstekend object dat in marketingmateriaal is verschenen om te laten zien dat hij klaar is om andere vlaggenschepen aan te vallen.

Redmi K20-uitnodiging

Redmi begon met het versturen van uitnodigingen om te starten, wat gepland staat voor 28 in mei en de inhoud is best interessant.

De uitnodiging is een groot rood vak met Redmi K20, geschreven in vetgedrukte witte lettertypen aan de ene kant en een afbeelding van een demonenkoning aan de andere kant. In de doos zit een paar bokshandschoenen, vergelijkbaar met degene die we op teaserposters zagen. Handschoenen zijn gemarkeerd met Redmi K20 en "Everything You Need." Dit is een ongewoon item om te verzenden als een uitnodiging, maar niet als het meest ongewone item dat we hebben gezien. Meizu stuurde ooit een paar sneakers als onderdeel van een uitnodiging voor een telefoon in 2017.

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen