hoofd- !Nieuwe! Oppo lanceert 3 nieuwe energiebank en autolader

Oppo lanceert 3 nieuwe energiebank en autolader

Naast de onlangs uitgekomen Oppo K3 introduceerde het bedrijf ook vier andere nieuwe producten, drie Oppo Power Banks en een autolader. We hebben een VOOC Flash-opladerbank, SuperVOOC Super Flash-batterij, 10 000 mAh-batterij en SuperVOOC Super Flash-autolader. Laten we deze nieuwe apparaten eens nader bekijken.

VOOC Flash Power Bank voor opladen

The VOOC Flash Charging Power Bank is the first in the new lineup of gadgets. As the name implies, it supports two-way VOOC flash charging 3.0, that is 5V4A=20W charging power. It comes with a pretty decent battery capacity of 10000mAh, with 15 heavy security protection. It costs 279 yuan, which is about $41.

SuperVOOC Super Flash-oplader Power Bank

As you’d expect from the name, the SuperVOOC Super Flash Charging Power Bank is a better version of the last product, and also a mouthful to say. It’s pretty much exactly the same for the most part, with this one having two way SuperVOOC charging instead. This means it charges at 50w speed instead. This one costs 379 yuan, about $55.

  • GERELATEERD: O PPO Reno en Reno 10x Zoom, beginnend in het VK in juni, beginnen bij £ 449

10000mAh Power Bank

Deze duidelijk vanille na de laatste twee powerbanks, die we hebben gezien. In tegenstelling tot de andere twee is dit eigenlijk een gewone 10000 mAh-powerbank. Er is geen fancy snellaadtechnologie. Gelukkig komt dit tot uiting in de prijs van de hele 149-yuan, oftewel in 22-dollars.

SuperVOOC Super Flash-autolader

Zoals SuperVOOC Super Flash Power Bank opladen, dit is eigenlijk een auto-oplader met SuperVOOC-ondersteuning. Het ondersteunt snel opladen tot 50 W en kost u 199-yuan, of ongeveer 29-dollars. Alle four of these new Oppo power banks and car charger will go on sale both online and offline beginning on the 1st of June.
four of these new Oppo power banks and car charger will go on sale both online and offline beginning on the 1st of June.

( Bron )

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen