hoofd- !Nieuwe! Meizu introduceert een geheugenuitbreidingsprogramma voor smartphones beginnend bij 199 Yuan ($ 29)

Meizu introduceert een geheugenuitbreidingsprogramma voor smartphones beginnend bij 199 Yuan ($ 29)

Nadat Vivo een geheugenuitbreidingsprogramma voor zijn oude smartphonemodellen had aangekondigd, kwam een ​​ander Chinees bedrijf, Meizu, in het spel. Het bedrijf presenteerde een soortgelijk programma waarmee gebruikers de opslagcapaciteit op hun smartphone kunnen vergroten.

Momenteel heeft het bedrijf een lijst met 12-smartphonemodellen gedeeld die deel uitmaken van dit programma. De kosten van het geheugenuitbreidingsprogramma beginnen bij Yuan 199, dat ongeveer gelijk is aan 29-dollars.

Meizu-geheugen-upgradeprogramma

Om de opslagcapaciteit van 16 GB naar 32 GB te vergroten, ondersteunt het bedrijf vijf modellen smartphones, waaronder Meizu U20, 5s, 5, Note5, Note6. Deze update kost 199 RMB.

Geheugen op Meizu Pro 6, Meizu X, Note5 en E2 kunnen worden verhoogd van 32 GB tot 64 GB voor 249-yuan (ongeveer 36 US dollars). Aan de andere kant kan de Meizu Note5-opslag ook worden opgewaardeerd van 16 GB naar 64 GB voor 299-yuan (ongeveer 43-dollars).

Meizu-geheugen-upgradeprogramma

Om de opslag met 64 GB uit te breiden naar 128, ondersteunt het bedrijf vier modellen: Meizu 16X, Meizu 15, PRO 6 Plus en PRO 7 Plus. De kosten van de 16X zijn 299-yuan en de kosten van de andere drie modellen zijn 399-yuan (ongeveer 58-dollars).

Degenen die geïnteresseerd zijn in het vergroten van de capaciteit van hun smartphone, kunnen dit programma gebruiken van 22 mei tot 22 juni. Het bedrijf noemt deze maand een Meizu geheugen upgrade-ervaring.

Voor meer informatie: Verkooppunt Meizu 16Xs - batterijcapaciteit van 4000 mAh in een lichtgewicht koffer

Gebruikers kunnen hun smartphone meenemen naar het door 21 geautoriseerde servicecentrum Meizu, waar het bedrijf het moederbord rechtstreeks zal vervangen. Het programma is momenteel beperkt tot alleen China en zal waarschijnlijk niet worden uitgebreid naar andere regio's.

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen