hoofd- !Nieuwe! Amazon werkt naar verluidt aan een draagbaar apparaat dat menselijke emoties herkent.

Amazon werkt naar verluidt aan een draagbaar apparaat dat menselijke emoties herkent.

Interne documenten die lekten uit het Amazon-lab toonden aan dat de e-commerce gigant een draagbaar apparaat op zijn werk heeft. Het apparaat wordt beschreven als een product voor gezondheid en welzijn en draagt ​​het om de pols, maar het doet meer dan alleen fysieke gezondheidsindicatoren bijhouden. Het document laat zien dat het draagbare apparaat met stem wordt geactiveerd en dat het menselijke emoties herkent. Амазонка

Het gadget zou het geesteskind zijn van Lab126-samenwerking en het Alexa-spraaksoftwareteam. Lab126 is een hardwaregroep die een Amazon Fire-telefoon en een Echo smart-luidspreker heeft ontwikkeld. Het project heeft de codenaam Dylan.

Het draagbare apparaat is ontworpen om te werken met een smartphone-app en heeft microfoons die zijn aangesloten op interne software. Het is dus in staat om de emotionele toestand van de gebruiker te decoderen door de toonhoogte of het geluid van zijn of haar stem, documenten en bron die bekend zijn met het gedetecteerde programma. Het document laat ook zien dat de technologie uiteindelijk in staat zal zijn de eigenaar te adviseren hoe hij effectiever met andere mensen kan omgaan.

Het project is vergelijkbaar met de patentaanvraag die Amazon in 2017 maakte voor een systeem waarin spraaksoftware stempatroonanalyse gebruikt om te bepalen hoe de gebruiker zich voelt, onderscheidend tussen "vreugde, woede, verdriet, verdriet, angst, walging, verveling, stress Of andere emotionele toestanden. Het patent werd pas vorig jaar openbaar gemaakt en de beschrijving duidt op het vermogen van Amazon om de kennis van emoties van gebruikers te gebruiken om producten aan te bevelen of antwoorden te bepalen. De schets bij de octrooiaanvraag legt uit dat de technologie een abnormale emotionele toestand kan detecteren. De schets toont een vrouw die Alex vertelt dat ze honger heeft, tussen hoesten en piepen na. De digitale assistent, die ontdekt heeft dat ze verkouden is, vraagt ​​de vrouw of ze een recept voor kippensoep wil. Het tweede patent, uitgegeven door Amazon, betreft een systeem dat methoden gebruikt om de spraak van de drager te onderscheiden van achtergrondruis. Dit patent zal ook worden geïntegreerd in wearables.

Zie ook: Amazon China sluit zijn online winkel tot juli 18

We weten niet in welk stadium het project zich momenteel bevindt en of er plannen zijn om ooit commercieel te worden. We verwachten dat Amazon het zal opnemen in zijn eerste draagbare apparaat, dat in ontwikkeling zou moeten zijn. We moeten echter stellen dat Amazon zijn verschillende teams de mogelijkheid biedt om vrij te experimenteren met producten, waarvan sommige nooit op de markt verschijnen. Desalniettemin wordt volgens een bron die bekend is met dit probleem, hieraan verder gewerkt en is het bètatest aan de gang.

( bron )

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen