hoofd- !Nieuwe! Apple stuurt uitnodigingen naar WWDC 2019; iOS 13, nieuwe MacBook wordt verwacht

Apple stuurt uitnodigingen naar WWDC 2019; iOS 13, nieuwe MacBook wordt verwacht

Apple stuurde dit jaar uitnodigingen om te spreken op de Worldwide Developers Conference die op maandag 3 is gepland, op Pacific Time op 10. De conferentie wordt gehouden in San Jose, Californië, en eindigt in juni 7.

Dit evenement duurt een week en brengt Apple-ontwikkelaars samen, en de focus zal liggen op Apple-besturingssystemen die worden uitgevoerd op settopboxen van iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV. Het belangrijkste evenement is echter de openingsdag, waarop Apple een hoofdrapport zal hebben dat live wordt uitgezonden. Tijdens het hoofdevenement behandelt Apple de nieuwe functies die gepaard zullen gaan met de volgende generatie iOS, macOS, watchOS en tvOS.

Ondanks het feit dat de software de focus is van WWDC, heeft Apple in het verleden verschillende nieuwe hardware aangekondigd tijdens een conferentie met ontwikkelaars. De HomePod-luidspreker werd bijvoorbeeld voor het eerst geïntroduceerd in 2017, op WWDC, evenals op de 10,5-inch iPad Pro, iMac Pro-desktop en bijgewerkte versies van de MacBook-lijn. Vorig jaar kondigde Apple UIKit aan, een ontwikkelaarstool waarmee softwaremakers hun iOS-aanbiedingen voor Mac gemakkelijker kunnen indienen. Er werd verwacht dat het werken met UIKit serieus zou beginnen in het 2019-jaar, dus de WWDC van dit jaar biedt Apple waarschijnlijk de mogelijkheid om op dit moment enige vooruitgang te boeken. IOS 13

Zie ook: beste covers van 10 voor smartphones OnePlus 7 Pro

Het belangrijkste is dat Apple ons ook vertelt over iOS 13, de volgende versie van de software voor de iPhone en iPad-besturingssystemen. Als Apple het schema van de vorige jaren volgt, wordt de publieke bètaversie van iOS 13 een paar weken na het einde van WWDC uitgebracht. Van de verwachte functies in iOS 13 is er een donkere modus die het gemakkelijker maakt om het scherm van uw apparaat 's nachts te bekijken terwijl het batterijverbruik wordt verminderd. Er zijn waarschijnlijk ook veel verbeteringen voor de iPad 13 in iOS 13, omdat de iOS 12 van vorig jaar niet veel functies op de Apple-tabletlijn bracht.

( bron )

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen