hoofd- Beste prijs Laptop Jumper EZBook X4 Pro voor slechts $ 419,99 van Gearbest

Laptop Jumper EZBook X4 Pro voor slechts $ 419,99 van Gearbest

Jumper heeft zijn EZBook X4 Pro-laptop in april van dit jaar uitgebracht. De Shenzhen-computerfabrikant werkt samen met Gearbest om Jumper EZBook X4 Pro Flash Sale te lanceren, waar het de nieuw geïntroduceerde laptop tegen een gereduceerde prijs zal aanbieden.

Er is geen tekort aan toplaptops en laptops die momenteel op de markt zijn, maar deze apparaten zijn niet zo eenvoudig als u ze meeneemt. De Jumper EZBook X4 Pro-laptop kost u meestal $ 629,77 in zowel online als offline winkels.

Als onderdeel van de onlangs gelanceerde promotie biedt Jumper zijn trouwe fans de mogelijkheid om de EZBook X4 Pro-laptop voor zichzelf in handen te nemen verdisconteerd voor slechts 419,99-dollars. Dit is een aanzienlijke vermindering van de oorspronkelijke prijs van het apparaat met 33%.

De resterende 299-stukken en deze promotie eindigt over slechts vijf dagen. Houd er rekening mee dat de korting beschikbaar zal zijn voor de zilveren versie van de EZBook X4 Pro-laptop.

Laptop Jumper EZBook X4 Pro

Je kunt ook rechtstreeks naar de categorie gaan "Jumper Laptops" op de promotiepagina om veel andere even wenselijke laptops te bekijken die u kunt kopen zonder de bank te verbreken. Bijvoorbeeld een laptop Jumper EZBOOK 3 PROdie gewoonlijk voor $ 330,24 verkoopt, kan de jouwe zijn tegen een gereduceerde prijs van slechts $ 239,99.

Ontdek hier de prijs van Jumper EZBook 3 Pro

Naast het ontvangen van deze procentuele korting van 27, komen Gearbest-gebruikers in aanmerking voor een gratis geschenk bij deze bestelling. Klanten EZBOOK 3 Pro ontvangt een gratis meertalige siliconenbeschermingsfolie voor een laptop ter waarde van 2,57 US dollar.

Bovendien kunt u veel andere accessoires in de sectie kopen. "Accessoires". De categorie is beperkt tot allerlei accessoires voor laptops, laptops, tablets, etc. Jumper. Dat kan klik hier, om naar de promotiepagina te gaan en kennis te maken met de andere producten.

Ontdek hier de prijs van Jumper EZBook X4 Pro

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen