Videobeoordeling van het spel Panzar

De meest zichtbare videoreview van het spel Panzar.

  • hoe te spelen
  • waarom hebben we een smederij nodig?
  • waar resources te extraheren
  • game store
  • recepten voor crafting
  • op welke locatie de runen vallen
  • waar is het altaar voor?
  • hoe vaardigheden te pompen

Promotionele video van "The Age of Crafts" zal u vertellen over de ingrijpende veranderingen in het systeem van de schepping en verbetering van de game items, een kaart van de "Vervloekt Altaar" en zijn unieke kenmerken, evenals vele andere dingen. Kijk - en zeg niet later dat je het niet hebt gezien! Gnome ambachtslieden slagen op het laatste nagels voorzichtig weg te blazen het laatste stofje, veeg vodden uitstekende delen - "Update №31» is bijna klaar om te worden gelanceerd, en zeer binnenkort zal verschijnen op uw horizon. Wees klaar om hem volledig bewapend te ontmoeten! Om te studeren, te bespreken en plannen maken voor de nabije toekomst - het belooft heel rijk en interessant zijn.
PANZAR gratis downloaden

Uitzending - Groep tegen duisternis: update No.41

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordeling)
Loading ...

Voeg een reactie

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *