Een paar maanden later, de officiële release van het Android 9.0 Pie mobiele besturingssysteem, heeft Sony eindelijk het Android Pie-updateschema voor zijn smartphones aangekondigd.

Terwijl de Sony Xperia XZ3 wordt geleverd met een geïnstalleerd Android "pie>, het bedrijf heeft al de nieuwste update voor de Android-versie geïmplementeerd voor zijn Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact.

Android Pie voor Sony smartphones

Nu zegt het bedrijf dat sommige apparaten een update krijgen. AndroidPie sony>

De Android 9 taartupdate voor Xperia XZ Premium, Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact wordt vanaf oktober 26 en Xperia uitgebracht XZ2 "premium> ontvangt een Android Pie-update van 7 november. Gebruikers van XA2, XA2 Ultra en XA2 "plus> moet wachten tot maart 4 om de laatste update te ontvangen.

Houd er rekening mee dat de telefoon niet noodzakelijk een nieuwe update ontvangt op dezelfde dag dat deze wordt vrijgegeven. Het bedrijf verklaarde dat het implementeren van een software-update een gefaseerd proces is en dat wanneer u een update ontvangt, deze afhankelijk is van een aantal factoren, waaronder uw locatie en uw netwerkoperator.

( Bron )