Een recent patent dat is gepubliceerd door de World Intellectual Property Organisation (WIPO) verwijst naar aspecten van het ontwerp van het oppervlak van de telefoon. Microsoft vroeg aanvankelijk een patent aan in juli 2017 van het jaar en een paar dagen geleden werd het goedgekeurd voor gebruik. Het nieuwe patent, getiteld "Attachment", benadrukte het ontwerp van de aankomende opklapbare telefoon. Volgens het patent wordt bevestigd dat verschillende schermen niet worden weergegeven op de telefoon aan het oppervlak. In plaats daarvan wordt het gevolgd door één flexibel display.

Er zal één flexibel scherm zijn dat afhankelijk is van het paneel dat naar binnen vouwt met behulp van "inzetbare ondersteuning voor de brug". Dit zal leiden tot verschillende voordelen voor eindgebruikers, omdat dit de gebruikerservaring zal verstoren. Er is geen regel die het scherm scheidt en het voor gebruikers moeilijk maakt om naar de pen te schrijven. Dit levert extra extra voordelen op, zoals een betere kijkhoek, lezen, schrijven en bewerken van tekst zonder enige afleiding van de fysieke scheidslijn.

Dit zal gebruikers helpen grotere prestaties op het grote scherm te bereiken. Bovendien kunnen gebruikers efficiënt multitasken op een vouwapparaat met behulp van één flexibel scherm. Hoogstwaarschijnlijk zal Microsoft zich concentreren op een opvouwbare telefoon voor zakelijke gebruikers, in plaats van op toevallige kopers.

Microsoft octrooi

Zoals Samsung»Microsoft-oppervlak>

Dit is een geweldig idee dat bedrijven kan helpen werknemers uit te rusten met een apparaat dat ze mogelijk op een tablet moeten gebruiken. Het zal zeker in het juiste snoer vallen als de opvouwbare Surround Mircosoft-telefoon faalt.

Wat denk je over het inklappen van apparaten? Zal de productiviteit van gebruikers toenemen? Deel uw nuttige gedachten met behulp van het onderstaande reactieformulier.

( Bron , Via )