Oppo, een Chinese smartphone-maker, heeft zijn eerste onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in India, gevestigd in Hyderabad, aangekondigd. Het bedrijf kondigde ook de aanstelling van een voormalig hoofd aan Samsung»India tasleem arif>

Het Chinese bedrijf heeft echter nog geen informatie vrijgegeven met betrekking tot investeringen in een nieuw onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in India. Dit wordt de zevende soortgelijke faciliteit van het bedrijf wereldwijd. Hij heeft al vier van dergelijke centra in heel China in Beijing, Shanghai, Shenzhen, Dongguan, een ieder in Japan (Yokohama) en de Verenigde Staten.

Oppo Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum India

Het komende R & D-centrum in Hyderabad, India, zal zich inspannen om een ​​dieper inzicht te krijgen in de Indiase consumenten en de markt en daarmee India-gerichte innovaties en individuele productaanbiedingen helpen creëren, aldus de verklaring. OPPO. ">

Charles Wong, president van OPPO India, zei: "We willen een unieke ervaring bieden aan onze consumenten in India dankzij onze innovaties en technologische mogelijkheden. De opening van ons eerste Hyderabad Research and Development Center is een stap in die richting en versterkt onze betrokkenheid bij Indiase consumenten. "

Als vice-president en hoofd van onderzoek en ontwikkeling bij Oppo India, zal Tasleem Arif een team leiden dat zich zal toeleggen op het lokaliseren van software voor Indiase consumenten en op apparaatkwaliteit. Hij brengt naar de nieuwe rol bijna 15 jarenlange ervaring met mobiele software, ontwerp en ontwikkeling.

Voor meer informatie: OPPO »> %D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%82XCHARX oppo k1>

Het bedrijf heeft al grond aangekocht en is begonnen met het opzetten van activiteiten voor de dichtstbijzijnde grote fabriek Industrial Park, die volgens planning volgend jaar van start gaat.