hoofd- !Nieuwe! De Amerikaanse regering bereikte overeenstemming met het Chinese ZTE Corp om het verbod op te heffen
ZTE Corp, een van de toonaangevende Chinese producenten van telecommunicatieapparatuur uit China, mocht geen zaken doen met een bedrijf in de Verenigde Staten. Het bedrijf was echter in ...

De Amerikaanse regering bereikte overeenstemming met het Chinese ZTE Corp om het verbod op te heffen

12.07.2018 !Nieuwe!, ZTE, nieuws Reacties 389

ZTE Corp, een van de toonaangevende Chinese producenten van telecommunicatieapparatuur uit China, mocht geen zaken doen met een bedrijf in de Verenigde Staten. Het bedrijf was echter in onderhandelingen met de Amerikaanse overheid verwijder dit verbod.

Het verbod is ingevoerd na ZTE Corp. in strijd met het bereikte akkoord na ZTE, pleitte schuldig in de Amerikaanse federale rechtbank vorig jaar wegens het illegaal verzending VS goederen en technologie aan Iran, in strijd met de Amerikaanse sancties.

Nu de Verenigde Staten aangekondigd dat zij een overeenkomst met ZTE Corp, die de weg vrijmaakt voor de Chinese technologie reus haar hervatting na een bijna drie maanden durende verbod op zaken doen met Amerikaanse leveranciers ondertekend.

ZTE Corp-logo

Volgens rapporten, het verbod op Chinese ZTE Corp. wordt verwijderd nadat het bedrijf 400 miljoen dollar heeft gestort op een voorwaardelijke deponering bij het Amerikaanse ministerie van Handel. De afdeling heeft aangekondigd in de verklaring van ondertekening van de escrow-overeenkomst.

De escrow-overeenkomst maakt deel uit van de hypotheekovereenkomst van 1,4 miljard. Verenigde Staten van Amerika bereikt met het ministerie van Handel vorige maand om de toegang tot Amerikaanse leveranciers te herstellen, waarvan het de componenten gebruikt voor smartphones en netwerkapparaten.

De nieuwe nederzetting bevat ook Straf voor een bedrag van 1 miljard dollar die ZTE vorige maand heeft betaald in de US Treasury en 400 miljoen dollar op de escrow-rekening die de Verenigde Staten hebben. De overheid kan beslag leggen op het escrow-bedrag als ZTE de laatste schikking schendt. Bovendien heeft een boete van 1 miljard dollar, naast bijna $ 900 miljoen ZTE vorig jaar betaald.

Naar verwachting zal het bedrijf zijn belangrijkste bedrijfsactiviteiten hervatten zodra het verbod is opgeheven. Eerder kondigde het bedrijf, dat over 80 000-mensen werkt, dat aan stopzetting van de belangrijkste bedrijfsactiviteiten vanwege het Amerikaanse verbod.

Onder de nieuwe overeenkomst moest ZTE binnen 30-dagen zijn bestuur en management wijzigen. Daarnaast moet het bedrijf een externe nalevingsmonitor inhuren, geselecteerd door het ministerie van Handel.

Lees meer: ZTE verontschuldigt zich bij zijn werknemers, klanten en partners voor het Amerikaanse verbod

Daarnaast is het bedrijf ook overeengekomen om Amerikaanse overheden ongehinderde bezoeken aan de site toe te staan ​​om te verifiëren dat Amerikaanse componenten worden gebruikt in overeenstemming met de vereisten van ZTE. Hij stemde er ook mee in Amerikaanse componentberekeningen in zijn producten te publiceren op zijn website in het Chinees en het Engels.

( Bron )

opmerkingen powered by HyperComments

Tags

Aanbevolen artikelen