hoofd- !Nieuwe! Energizer kondigt functionele 2-telefoons aan met autonome camera's en een lange levensduur van de batterij

Energizer kondigt functionele 2-telefoons aan met autonome camera's en een lange levensduur van de batterij

12.07.2018 !Nieuwe!, nieuws Reacties 403

Energizer brandt dit jaar, zoals elke maand, worden nieuwe apparaten aangekondigd die een aanzienlijk deel van de marktsegmenten bestrijken. Dit keer heeft het bedrijf functionele 2-telefoons met een hoes, Energy E10 + en Energy E11, die zijn uitgerust met camera's aan de voorzijde en batterijlevensduur.

Energizer

Beide apparaten zijn uitgerust met elastische batterijen en stellen gebruikers in staat contact te houden met familie en vrienden zonder rekening te houden met en zonder ze voortdurend op te laden. E10 + heeft een batterij 1000 mAh en biedt tot uur gesprekstijd en 7 dagen 5 in de standby-modus, terwijl Energy heeft 11 1800 mAh en biedt tot uur gesprekstijd en 12,5 dagen 9 in de standby-modus.

Energizer

Zoals eerder vermeld, dit zijn eenvoudige functionele telefoons, ideaal voor oproepen en teksten, maar ze zijn ook uitgerust met VGA-camera's voor en achter, spannende dagelijkse herinneringen. Andere specificaties zijn ondersteuning voor twee SIM-kaarten, ondersteuning voor microSD-kaarten en FM-radio. De belangrijkste dingen, en we hopen dat het bedrijf een goede prijs op beide zal zetten, omdat ze een ideale keuze zijn voor het secundaire apparaat.

Energizer

opmerkingen powered by HyperComments

Tags

Aanbevolen artikelen