Xiaomi Onlangs werd dat bekend gemaakt 1000-servicecentra in heel India en dat hij aanwezig is in meer dan 600-steden. Het bedrijf zet een sterke stap om zijn groeiende populariteit te consolideren en heeft een product gelanceerd dat afwijkt van zijn smartphonebasis. Het product is een Mi Pocket Speaker 2, en in feite is het dat Mi Bluetooth-luidspreker 2 die vorig jaar werd gelanceerd in China. Misschien is dit hetzelfde product, maar met een andere naam. Het product wordt gelanceerd om de Wereldmuziekdag te vieren. Xiaomi Mi Pocket Speaker 2

Mi Pocket Speaker 2 gebruikt een minimalistisch ontwerp met een conische vorm, hetzelfde als Mi Bluetooth Speaker 2. Het lichaam is een legering van polycarbonaat en ABS-materiaal en het bovenoppervlak is gemaakt van een aluminiumlegering. Het ontwerp bevat een LED-indicator die knippert wanneer de luidspreker aan staat of wanneer deze wordt opgeladen. De indicator is blauw, maar wanneer de batterij bijna leeg is, wordt deze rood. Er is ook een ingebouwde microfoon waarmee gebruikers kunnen bellen, terwijl de muziek automatisch pauzeert wanneer u een oproep ontvangt

Het apparaat wordt geleverd met de mogelijkheid om Bluetooth 4.1 en luidspreker 5 W aan te sluiten. De audio-uitvoer is krachtig genoeg voor zo'n compact apparaat. Het is ook uitgerust met een krachtige batterij 1200 mAh, die kan volgens Xiaomi bewering duren up 7 uur onafgebroken muziek. Bluetooth-verbinding heeft een effectieve dekking tot maximaal 10-meters. Mi Pocket Speaker 2

Zie ook: Xiaomi Mi Bluetooth Speaker 2 Review: Power-packed luidspreker

Xiaomi Pocket Speaker 2 wordt geleverd in witte en zwarte kleuropties en tegen een prijs van Rs. 1499 (21 USD). De prijs is vrij goedkoop, omdat deze lager is dan deze wordt verkocht aan externe verkopers over de hele wereld. Momenteel is het exclusief beschikbaar op Mi.com in India.