Xiaomi eindelijk onthulde de beschikbare Redmi 6 en Redmi 6A, en uiteindelijk stelden ze niet teleur. Bedenk dat we zagen dat dit naar verluidt vertegenwoordigers van Redmi 6 Plus waren en dat het display een ontwerp heeft met verdriet "nieuwkomers" die met dit ontwerp geen andere smartphone kunnen zien. Gelukkig hebben Redmi 6 en 6A geen uitsnede op hun scherm en werd de nieuwe Redmi 6 Plus vandaag niet aangekondigd. Hier zijn enkele officiële foto's van de Redmi-modellen die het hele ontwerp weergeven. Xiaomi redmi 6

Redmi 6 en 6A zijn de opvolgers van Redmi 5A en Redmi 5, maar hun ontwerpen lijken nauwelijks op elkaar. Het verschil in een ster is als weergegeven redmi 5 5,7-inch IPS LCD-scherm met betrekking zijden 18: 9, maar redmi 6 geleverd met minder 5,45-inch display. Het scherm is niet erg klein, maar de beeldverhouding van 18: 9 geeft het een draagbaar frame. Beide modellen zijn uitgerust met twee camera's aan de achterkant en Redmi 6 past de vingerafdruksensor gelijkmatig achter zich aan. Redmi 6 wordt ook geleverd met een metalen behuizing, terwijl 6A plastic gebruikt voor het achterpaneel. Beide modellen vermijden ontwerp, waarbij de luidsprekerroosters zich aan de onderkant bevinden, maar in plaats daarvan bevinden zich hun eigen roosters erachter. Foto's van Xiaomi Redmi 6