Huawei evenals Xiaom Ik ben de twee producenten die voor de geest komen. Sommige mensen kwamen echter met een snufje zout naar de camera en zeiden dat de beoordelingen van invloed waren. Wilt u weten dat DxoMark dit probleem heeft opgelost?

DxOMark

Spreken in een interview AndroidHeadlines , vice-president marketing voor DxOMark Labs, Nicolas Taard, ontdekte dat zij "vaak" geld ontvingen van de fabrikanten van telefoons en camera's. Niettemin wees hij hen snel af als steekpenningen en zei dat degenen die geld aanboden degenen waren die nog nooit met hen hadden samengewerkt en niet begrepen hoe zij handelden.

Dus in een notendop heeft DxOMark nooit geld genomen voor beoordeling en zal dit hoogstwaarschijnlijk nooit doen in de toekomst. De heer Tachard zei in een interview ook dat zij hun eigen planning voor enquêtes hebben en "niet verplicht zijn om te doen en niet verplicht willen zijn in de toekomst". Hij voegde eraan toe dat zodra producenten zich realiseerden hoe alles was gedaan, ze aanpassingen maakten.

DxOMark zal beoordelingen van zijn camera's blijven publiceren en zal u geen kijkkosten in rekening brengen. Fabrikanten kunnen ze echter inhuren voor advies en seminars, misschien als OnePlus voor OnePlus 5 Ze kunnen ook hun eigen modulaire labconfiguratietool kopen, genaamd DxO Analyzer, om de beoordeling zelf te berekenen.

LEES MEER: Camera Xiaomi Mi Mix 2S zal goed zijn, net als Mi 8 via firmware-update

Momenteel heeft DxOMark vijf laboratoria, waar het de apparaten test. Naar schatting duurt het tot tien dagen, met de helft van het aantal opnames en de rest wordt geanalyseerd. Het is nu ook een afzonderlijk bedrijf van DxOLabs, de makers van de DxO One-camera.

( Bron )