Asus ROG-telefoons speciaal voor gamers zijn de krachtigste Android-smartphone die ooit is uitgebracht. Dit is de enige die kan bogen op een overgeklokte versie van de beste Qualcomm-chipset: de octadonkern van Snapdragon 845. Deze overklokoptie kan de piekklokfrequentie van 2,96 GHz bereiken (standaard bereikt SD845 2,8 GHz - ongeveer 6% minder). De beste Qualcomm-chipset is PLEASE Telefoons die uw spelervaring kunnen verbeteren. Ze omvatten AeroActive Cooler, een koelventilator met een clip die kan worden bediend met een speciale toepassing. Er is Gameplay met fysieke knoppen, TwinView Pedestal, dat een extra 6-inch display toevoegt, zoals Nintendo 3DS, en een dockingstation voor mobiele pc's om van een smartphone een pc te maken. U kunt alles lezen De gametelefoon ASUS ROG van onze lancering hier !

( Bron )