hoofd- !Nieuwe! Chuwi Hi9 Air voor slechts 189,99 Amerikaanse dollars tijdens het seizoen van de verkoop op AliExpress

Chuwi Hi9 Air voor slechts 189,99 Amerikaanse dollars tijdens het seizoen van de verkoop op AliExpress

Het midden van het seizoen is hier, en wanneer we dieper in de hete zomer gaan, zullen bedrijven beginnen met het bieden van geweldige kortingen voor verschillende producten. De eerste stap is van Chuwi, die zijn hoogwaardige Android-tablet Chuwi Hi9 Air voor slechts 189,99-dollars aanbiedt. De promotie wordt voortgezet van 14 juni tot 20 juni en wordt verdeeld in drie fasen, waarbij elke fase de prijs verhoogt.

Chuwi Hi9 Air

Zo zal de eerste 1000 eenheden worden verkocht voor slechts US $ 189,99 na coupons zal worden gepresenteerd in het bedrag van US $ 10, die voor deze eenheden beschikbaar zullen zijn. Wanneer 1000-eenheden op raken, zal de prijs met 10-dollars toenemen en gedurende een beperkte tijd 199,99 US-dollars zijn. Ten slotte wordt Hi9 Air aangeboden voor 219,99 US dollars, voordat het terugkeert naar de officiële prijs van 239,99 USD.

Naast alle bovenstaande kortingen worden flash-verkoop gelijktijdig uitgevoerd, waar u Hi9 Air kunt opnemen, samen met de casus voor 219,99-dollar. Aanvullende informatie is te vinden hierMaar voordat je begint met fotograferen, laten we de echte prestaties zien in de onderstaande video.

Dus kijk uit voor Aliexpress product page, om een ​​van de eerste 1000 te worden, die het voor slechts 189,99-dollars zal ontvangen.

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen