hoofd- !Nieuwe! Download de Dodocool Mini draadloze luidspreker met Selfie 46% op Amazon

Download de Dodocool Mini draadloze luidspreker met Selfie 46% op Amazon

Een andere geweldige functie van dodocool is nu beschikbaar op Amazon, omdat het bedrijf een coupon aanbiedt voor 46%. Dit betekent dat je het kunt alleen $ 7 gebruik van een kortingsbon YX77RDPQ op het moment van boeking. Helaas wordt alleen de zwarte versie aangeboden, maar alles is in orde.

miniduidspreker dodocool

Naast de mogelijkheid om muziek af te spelen die je erop gooit wanneer je verbinding maakt met een Bluetooth-apparaat, werkt het ook als een zelfmoordenschietspel. Nee, het heeft geen camera, maar het kan fungeren als een opnameknop. Dit is vooral handig wanneer u een smartphone met een display hebt en het verwerken ervan met één hand pijn is.

Dodocool Mini draadloze luidspreker met Selfie vertaalt muziek vanaf uw smartphones, tablets, pc's of andere Bluetooth-apparaten en dompelt het geluid overal in het draadloze netwerk onder. Naast deze functies kan het ook hands-free worden om telefoongesprekken te beantwoorden.

miniduidspreker dodocool

Als u op zoek bent naar een Bluetooth-luidspreker met behoorlijke prestaties en een geweldige prijs, dan is dit uw kans. En u krijgt een externe zelfbedieningsfunctie, evenals een luidsprekertelefoon als een bonus. Aanbieding beschikbaar Hier ,

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen