hoofd- Игры In de games Fallout 4 en Skyrim voor PS4 zijn er geen gebruikersmods
PlayStation 4

In de games Fallout 4 en Skyrim voor PS4 zijn er geen gebruikersmods

30.09.2016 Игры, nieuws Reacties 2,248

Eigenaren van PS4-consoles hebben onaangenaam nieuws van het bedrijf ontvangen Bethesda, bezig met de ontwikkeling van populaire rollenspellen Fallout 4 и Skyrim. Het bleek dat de ontwikkelaars geen overeenkomst konden bereiken met Sony, eigenaar van het PlayStation 4-platform. Dienovereenkomstig vereist de introductie van mods passende goedkeuring van de Japanse onderneming. Als gevolg hiervan kunnen gamers op PS4 de mods voor de bovenstaande games niet downloaden en installeren, maar ook hun eigen aanpassingen maken.

Waarom heeft Sony deze stap gezet? Volgens vertegenwoordigers van verschillende media wil Sony geen tijd verspillen aan het optimaliseren van mods van derde partijen onder haar platform, omdat er geen sprake kan zijn van stabiliteit in het werk. Op de pc past elke mod zich gemakkelijk aan de hardwarebronnen aan, maar het is onmogelijk om deze op consoles te implementeren. Een aanzienlijk deel van de wijzigingen, met name die van invloed zijn op de verandering in de grafische component, vereist grote middelen. De prestaties van de originele PS4 zijn hiervoor niet voldoende en elke aanpassing afzonderlijk is een kostbaar en duur proces.

opmerkingen powered by HyperComments

Tags

Aanbevolen artikelen