hoofd- Игры Total War: Warhammer - eerste blik
Total War: Warhammer

Total War: Warhammer - eerste blik

28.05.2016 Игры, nieuws Reacties 2,204

Fantasieserie Warhammer kwam naar de games van Total War! De gebeurtenis is grandioos en baanbrekend, omdat voorheen alle delen van de real-time strategie uitsluitend historische perioden beïnvloedden. Er waren fan-mode op de wereld van "The Lord of the Rings", maar deze tak eindigde. Deze keer benaderde het bedrijf Creative Assembly het maken van een game veel creatiever dan anders, omdat het niet alleen nodig was om een ​​bepaalde instelling te creëren, maar ook om veel fictieve objecten te tekenen.

Alleen в игре Total War: Warhammer er zijn 5 races, maar elk is echt uniek en origineel. Elke natie ontving zowel positieve als negatieve kanten. Na enkele uren spelen lijkt het erop dat de balans oorspronkelijk goed is geperfectioneerd, maar dat deze in toekomstige patches alleen nog maar hoeft te worden gepolijst. De meest uitgebalanceerde race is mensen. De mensheid heeft geleerd te vechten, nieuwe technologieën te ontdekken, magie te werpen. Mensen hebben een complex hiërarchisch machtssysteem, de keizer benoemt heersers in verschillende regio's van de planeet.

Total War: Warhammer
Total War: Warhammer

Vier andere races: kabouters, orcs, heer-vampiers (analoog aan de dodenheld van de "Helden van het zwaard en de magie"), evenals race Chaos, die als een toevoeging wordt toegevoegd. Deze DLC moest oorspronkelijk een bonus zijn voor het vooraf bestellen van de game, maar toen werd deze gratis vrijgegeven tijdens de 1-week vanaf de releasedatum. Visueel lijkt de Chaos op de Hunnen uit de game Total War: Attila.

De strategische en tactische aspecten van de Total War-reeks bleven ongewijzigd in het nieuwe deel. In het bijzonder moeten we het leger op een wereldkaart ontwikkelen, politiek en diplomatie bedrijven, troepen verzamelen, onze grenzen verdedigen tegen agressoraanvallen, onze eigen bezittingen uitbreiden door veroveringen, enz. In dit aspect houdt Warhammer's spel het merk!

Total War: Warhammer
Total War: Warhammer

Wat betreft afbeeldingen, een groot zeer gedetailleerd leger produceert een onvergetelijke indruk en visuele effecten zijn niet opgepompt. De explosies zien er gewoon geweldig uit! Muziek wordt niet onthouden, maar het geluid van de omgeving herschept perfect de nodige sfeer. Single mode is één grote campagne, bestaande uit de verovering van een globale kaart. Collectieve modus is een kans om netwerkgevechten te organiseren met levende mensen. Niet alleen single battles, maar ook uitgebreide expansie.

Conclusies: ervaring in het combineren van de series Warhammer en Total War, gingen beide franchises alleen maar ten goede. Van de tekortkomingen kunnen slechts kleine diplomatieke kansen worden opgemerkt. De totale score van het spel varieert van 8 tot 9-punten. Het hangt er allemaal vanaf hoe interessant je zo'n fantasiewereld bent.

BIJGEWERKT - september 2016:

te weten komen Meer over Total War: Warhammer-kortingen op de pagina's van ons magazine:

opmerkingen powered by HyperComments

Tags

Aanbevolen artikelen