hoofd- Игры Help Leo Oscar te nemen

Help Leo Oscar te nemen

Dat is ongelukkig, zo ongelukkig door Leonardo DiCaprio. Hoe hard hij ook probeerde, hij fungeerde als een superster, maar allemaal omdat het onmogelijk is om een ​​site uit te zetten op de planeet genaamd "Oscar". Natuurlijk heeft hij al vele baftas, Golden Globes en Emmy's prijzen verdiend, maar de Academy Award was niet buiten bereik voor zijn carrière. Lijnanimatie is net vrijgegevenLeo's Red Carpet RampageGratis browsergame die je in een sensationele acteur brengt. Andere rassen, beste acteur genomineerden verleden awards brutale paparazzi langs de weg naar de gekoesterde droom ... polzom aan Lambo obdolbivshis drugs Leo's, en handelen! Afvaart van de rode loper, het verzamelen van waardevolle artefacten. Act harder dan ooit voor mogelijk had gehouden - met slechts drie toetsen op het toetsenbord. Net kijk uit voor de ijsbergen.

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen