hoofd- Игры Help Leo Oscar te nemen

Help Leo Oscar te nemen

17.02.2016 Игры, nieuws Reacties 2,534

Dat is ongelukkig, zo ongelukkig door Leonardo DiCaprio. Hoe hard hij ook probeerde, hij fungeerde als een superster, maar allemaal omdat het onmogelijk is om een ​​site uit te zetten op de planeet genaamd "Oscar". Natuurlijk had hij al veel bonusbaftas verdiend, Golden Globes en Emmy's, maar de Academy Award bleef buiten het bereik van zijn carrière. Lijnanimatie zojuist vrijgegeven Leo's Red Carpet Rampage gratis browsergame die je in een smoking-geroemde acteur plaatst. Andere rassen, beste acteurs, genomineerden van vroegere onderscheidingen, arrogante paparazzi, ontmoetingen op weg naar de gekoesterde droom ... we kruipen naar Leo's Lambo, zijn gedrogeerd en handelen! Terwijl we langs de rode loper bewegen, verzamelen we waardevolle artefacten. Handelen is moeilijker dan ooit mogelijk werd geacht - met slechts drie knoppen op het toetsenbord. Volg gewoon de ijsbergen.

opmerkingen powered by HyperComments

Tags

Aanbevolen artikelen