hoofd- Игры Need for Speed ​​al in maart op een pc met besturing

Need for Speed ​​al in maart op een pc met besturing

13.02.2016 Игры, nieuws Reacties 2,617

Met de komst van Need for Speed ​​op consoles, merkten renners dat sommige functies ontbraken. Er is geen optie met een handmatige transmissie, ondersteuning voor racesturen. Dit zal enige tijd duren, maar binnenkort zal Electronic Arts deze weglatingen corrigeren. Allereerst zal de game worden uitgebracht op pc 17 maart 2016 van het jaar. Het is opmerkelijk dat het de "mechanica" en ondersteuning voor de keuze van de wielen van Logitech, Fanatec en Thrustmaster zal hebben. En het werkt ook met "frame rate unlocking" en resolutie tot 4K.

Klinkt veelbelovend. Eigenaars van PlayStation 4 en Xbox One zullen ook niet zonder aandacht worden gelaten, ze zullen ook in staat zijn om te "werken", hoewel het nog niet duidelijk is wanneer deze update precies zal worden vrijgegeven.

opmerkingen powered by HyperComments

Tags

Aanbevolen artikelen