hoofd- Appel Apple presenteert iOS 8

Apple presenteert iOS 8

03.06.2014 Appel, Mobiele technologieën, Apps, Technologie 1 commentaar 1,636

screenshot-2014-06-02-15-14-02

Vorig jaar toonde Apple de grootste verandering in iOS-firmware, het mobiele besturingssysteem dat velen van ons al een jaar gebruiken. Nu begint de ware evolutie. Joni Yves en het IOS-team hadden genoeg tijd om naar feedback te luisteren en dieper in te gaan op de geboden kansen en namen de besturing van de software over. En tot slot, iOS 8 is hier.

We verwachten een nieuwe Healthbook-app, gebroken vanuit de iTunes Radio-app, om op zichzelf te staan ​​en misschien zelfs het multitasking-scherm op de iPad te splitsen. Zullen al deze dromen uitkomen?

Laten we samen ontdekken.

We zullen dit artikel bijwerken, meer en meer zullen worden aangekondigd, dus werk alsjeblieft bij hoe het verhaal nog steeds evolueert.

Verschillende geweldige recensies die ze eerst opdonderden:

Meldingscentrum nogal een beetje anders. Het bevat nieuwe interactieve meldingen die zo zijn uitgerust dat je onmiddellijk naar beneden veegt om op het bericht te reageren, en dat strekt zich helemaal uit tot het vergrendelingsscherm. Dit lijkt op interactieve meldingen van OS X Mavericks.

U kunt uw favoriete contacten ook vinden door te dubbelklikken in de multitasking-modus. Dit geeft je snel toegang tot mensen met wie je het meest praat.

In Safari kun je het uiterlijk van de tabbladen bekijken door op de knop 'Taboverzicht' in de rechterbovenhoek van de iPad te klikken die rechtstreeks afkomstig is van de nieuwe Yosemite-versie van OS X.

Bovendien zijn er nieuwe e-mailmogelijkheden waarmee je gebaren kunt gebruiken om rechtstreeks vanuit het bericht dat je opstelt naar je mailbox te gaan, gewoon door het ingedrukt te houden. Hiermee kunt u dingen controleren terwijl u zich in het midden van het project bevindt en vervolgens kunt u teruggaan naar het bericht dat u redactionele klikken aan de onderkant van het scherm had.

QuickType is de nieuwe versie van het toetsenbord in iOS 8. Het toetsenbord ondersteunt uiteindelijk automatische suggesties voor zoekwoorden om te voorkomen dat u snel berichten invult. Het is contextueel, dus het biedt woorden op basis van wat je al hebt getypt.

Bovendien weet hij ook waar je het over hebt, wat gek is. Als u weet wie u spreekt, stuurt hij de voorspelling, die recht heeft op het soort gesprek dat u hebt met deze persoon. Dit is van groot belang als je sms't met je baas of je vriend.

continuïteit is een nieuwe functie van Apple software, naast de firmware voor OS X Yosemite. De telefoon, iPad en computer zullen van elkaar op de hoogte zijn, en terwijl u midden in een taak zit, kunt u van een apparaat naar een ander overschakelen vanaf een eenvoudige lijn.

Bij het samenstellen van een letter op de computer verschijnt een klein pictogram linksonder in de cel op de mobiel. Als je omhoog gaat, net als om de camera snel te openen, kun je direct in hetzelfde e-mailproject op je mobiel komen. Hetzelfde geldt voor de iPhone op de Mac.

U kunt een SMS-bericht opstellen op uw telefoon en de Apple-computer waarop Yosemite wordt uitgevoerd, voegt automatisch een pictogram toe aan het dock en vraagt ​​u om het bericht op de computer te voltooien.

Misschien wel het meest opwindende onderdeel is dat de continuïteit zich uitstrekt tot telefoongesprekken, wat betekent dat u uw telefoon aan de andere kant van het huis kunt laten aansluiten en het telefoongesprek op uw computer kunt beantwoorden door het als een luidspreker te gebruiken. Je kunt ook vanaf Mac bellen.

iMessage is de meest gebruikte applicatie. Dus werkten ze enige tijd aan het werken aan hoe we met elkaar communiceren.

Met groepsberichten kunt u een naam geven aan de discussielijn, mensen toevoegen en verwijderen en 'Niet storen voor elke persoon in de stream' instellen.

Apple voegde ook geluidsboodschappen toe die je kunt verzenden door naar links te navigeren op een klein baken aan de rechterkant van het afdrukvenster. U kunt ook reageren op een bericht in het meldingscentrum met een audiobericht dat u de hoorn gewoon bij uw oor oppakt. Dezelfde vuurtoren biedt video-berichten en een uitwisseling van locatie.

Het belangrijkste is dat u deze audioberichten en videoboodschappen na een bepaald aantal minuten zelfvernietigend kunt maken, waarbij u het op een interessante manier tegen elkaar opneemt met Snapchat. Efemeralisme is hier. Voor zover het lijkt.

vennootschap is ook een geweldige hub voor Apple, en daarom heeft iOS ICloud Drive verbeterd, evenals Device Registry en zelfs het onderdeel Mail-toepassing, waarmee je nu VIP-streams kunt opnemen, en niet alleen een VIP-status toewijst aan contacten.

Gezondheid is dat we wisten dat Apple daarop gefocust zou zijn, maar we weten niet dat "Gezondheid" de echte naam van de applicatie zal zijn. Zoals verwacht, is dit een gecentraliseerde locatie waar aan de achterkant veel medische toepassingen kunnen worden aangesloten, zodat gebruikers één centraal centrum kunnen hebben voor al hun gezondheidsgegevens en -services.

Op de interne interface roept Apple zijn EHBO-kit op. Maar dit zijn niet alleen de ontwikkelaars die kunnen bouwen in de EHBO-kit, maar ook in medische hulpverleners en medische instellingen.

Family ExchangeDit is een nieuwe functie in iOS 8, waarmee je alle apparaten in één familie kunt synchroniseren (moet aan één creditcard zijn gekoppeld) om automatisch media, agenda's, herinneringen of vrienden te delen. U kunt ook de juiste apparaten vinden voor mensen die nuttig kunnen zijn voor ouders met vergeetachtige kinderen. Of andersom.

Het belangrijkste onderdeel van IOS 8 Family Sharing is dat het zal helpen met kinderen die gekke accounts werven waarvan de eigenaren hun ouders zijn. Wanneer een kind nu een aankoop probeert te doen via iTunes of in de App Store, ontvangt de ouder een melding waarin om toestemming wordt gevraagd. Probleem opgelost

Foto's!

Tot nu toe heeft de fotostream van Apple alleen toegestaan ​​dat 1000-foto's in een keer worden opgeslagen, waardoor je op een gegeven moment alles moet back-uppen naar je Mac. Nu biedt Apple opslagruimte voor al je foto's en video's in de cloud met toegang tot deze vanaf elk apparaat, net zoals iTunes al je muziek en films bewaart.

Deze apparaten synchroniseren niet alleen wijzigingen, foto's en apparaten, maar ze hebben ook nieuwe slimme bewerkingsfuncties waarmee u verbazingwekkende wijzigingen in zowel foto's als video's kunt aanbrengen.

En, natuurlijk, met meer foto's die meer zoeken nodig hebben. Apple heeft een meer geavanceerd zoeken toegevoegd in de app Foto's, die automatische suggesties bevat van recent genomen foto's, recent bekeken, enz.

In bredere zin ziet de Photo-app er als geheel heel anders uit dan hij is, met veel ruimte tussen de foto's, in tegenstelling tot het uiterlijk van Yosemite.

Siri is dichterbij voor iOS 8, en het is vrij groot. Nu kun je Siri activeren zonder de telefoon aan te raken, waar ik eigenlijk voor heb gebeden sinds het is aangekomen, gewoon zeggen: "Hey Siri." Siri heeft nu ook de Shazam-integratie, de mogelijkheid om inhoud van iTunes te kopen, spraakherkenning te streamen, en komt in 22 dictaat voor nieuwe talen.

ontwikkelaars:

Er is dit jaar veel bij de vingertoppen van ontwikkelaars. TouchID is momenteel open voor externe ontwikkelaars en toetsenbordbouwers mogen nu de App Store introduceren, dat wil zeggen dat Swype eindelijk beschikbaar is op de mobiel. Ze bieden ook API's voor camera's die meer handmatige besturing bieden voor toepassingen van derden.

En misschien wel de meest opwindende HomeKit. HomeKit wordt het slimme thuisplatform van Apple, waarmee ontwikkelaars iets centraal kunnen maken in iOS. Verwacht een nog grotere hausse te zien in IoT-apparatuur thuis. Zodra de ontwikkelaars gekraakt zijn, kun je met behulp van Siri je telefoon instellen op "Klaar voor bed" -modus, en tegelijkertijd het licht uitschakelen, de temperatuur verlagen, enz.

opmerkingen powered by HyperComments

Tags

Aanbevolen artikelen

jwjccantpr
2014-07-08 00:00:31
9PB2l3 <a href="http://wnrcgbnnjejv.com/" rel="nofollow"> wnrcgbnnjejv </a>, [url = http: //pmnknhjtbwgm.com/] pmnknhjtbwgm [/ url], [link = http: //hqlvfzfhgsqs.com/]hqlvfzfhgsqs[/link], http://ciyluwgnsrlt.com/
lenig doos
2014-07-16 07:33:37
Vier scoren en zeven minuten geleden las ik een zoete arcltie. Lol' Dank je