hoofd- nieuws Een nieuw Google-algoritme kan CAPTCHA decoderen

Een nieuw Google-algoritme kan CAPTCHA decoderen

Hier is een interessante puzzel voor Google: het heeft een algoritme gecreëerd dat beduidend beter is bij het lezen van straatnummers in afbeeldingen van straatbeelden, zodat het u meer precieze aanwijzingen geeft. Tegelijkertijd, hoewel het blijkt dat dit algoritme zo goed is, kan het 99-percentage van de verminkte (deze golvende tekstuele puzzels die je vaak moet raden om te bewijzen dat je een mens bent) decoderen. Het nieuwe Google-algoritme voor het detecteren van straathuissummers kan complexe huisnummers tot wel 90 procent van de tijd nauwkeurig detecteren en lezen, meldt Google vandaag. Volgens het gezamenlijke Google Street View-document en de reCAPTCHA-opdrachten (PDF), die dit soort gegevens herkennen, zijn de natuurlijke foto's van het probleem vrij moeilijk. Denk maar aan alle belichtingsopties en problemen met beweging en onscherpte. Tegelijkertijd is het ook belangrijk voor inspanningen op het gebied van het toewijzen van Google om gegevens van deze afbeeldingen te verkrijgen. 2014-04-16_1044De standaardmethode is om lokaliserings-, segmentatie- en herkenningsstappen te benadrukken, maar de nieuwe aanpak van Google combineert al deze stappen en maakt gebruik van een "diep convolutioneel neuraal netwerk" - een soort neuraal netwerk dat bijzonder effectief is voor beeldherkenning. Met de hulp van Google openbaar beschikbare straatnummers huizen het soort dataset, het algoritme gaat over 96 procent accuraat. Op basis van de waarde is dit 97,84% nauwkeurig. Regelmatig straatbeelden bekijken is iets gecompliceerder, wat verklaart waarom het "maar" 90 procent nauwkeurig is op deze gegevens. Tot dusverre zegt Google dat het systeem het heeft geholpen om 100 miljoen nummers over de hele wereld in de buurt van de straat te extraheren. Om het algoritme te testen, liet Google het ook los op zijn eigen reCAPTCHA-puzzel. Daar is het nauwkeurig op moeilijke reCAPTCHA puzzels 99,8 procent. Gezien het feit dat het hele idee achter Captcha is dat ze te moeilijk zijn voor computers om mee om te gaan, wat een verbluffend aantal is en nauwkeurigheid waarschijnlijk beter is dan de meeste mensen (ik weet tenminste dat ik nergens in de buurt kom van de nauwkeurigheid van 99,8%, wanneer ik de captcha probeer op te lossen ...). 2014-04-16_1034_001 Dit is duidelijk een probleem voor reCAPTCHA, omdat ontwikkelaars die minder geïnteresseerd zijn in wetenschap hierachter voordeel kunnen halen uit deze spamblogopmerkingen, bijvoorbeeld. Google zegt echter dat het CAPTCHA-systeem nu minder afhankelijk is van het decoderen van de verminkte tekst dan ooit tevoren. In plaats daarvan kijkt reCAPTCHA nu naar een breder scala aan toetsen. Typen van tekst is slechts één sleutel, maar Google beschouwt het nu als 'een interactiemiddel dat een breed scala aan signalen veroorzaakt die mensen en robots karakteriseren'.

opmerkingen powered by HyperComments

Aanbevolen artikelen

Carmen
2014-07-15 17:41:45
Welke liarnbtieg kennis. Geef me vrijheid of geef me de dood.
zlzsxjtdt
2014-07-24 00:59:36
JTIKWn <a href="http://jlqnzjntejzg.com/" rel="nofollow"> jlqnzjntejzg </a>, [url = http: //hlpohygnklii.com/] hlpohygnklii [/ url], [link = http: //hepvltmpbnxh.com/]hepvltmpbnxh[/link], http://lwdlxqqhvsnn.com/
ontkennen
2014-08-07 11:52:50
Geweldige, handige zin
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!